Datum : 15-11-2017

U kunt uw accu's niet meer inleveren bij WSV de Kreupel. U kunt terecht bij Stichting Jachthaven Andijk  Daar staat een milieu container vlakbij de kraan waar ze in geplaatst kunnen worden.

Datum : 20-12-2015
Wilt u uw schip te water laten, op de kant zetten of wilt u tussendoor uw schip laten takelen?
Dan kan!

VOORJAAR: U kunt contact opnemen met Gerard Kool (Thijs Viegers is wegens omstandigeheden niet bereikbaar) of de dienstdoende havenmeester.

NAJAAR: In overleg met Gerard Kool (Thijs Viegers is wegens omstandigeheden niet bereikbaar) via het aanmeldingsformulier elders op onze site. Zie het formulier onder de  link hijsploeg-winterstalling. (dit formulier volgt later dit jaar)
Datum : 09-04-2012
Wist u dat u als lid gebruik kunt maken van draadloos internet - WIFI? Het wachtwoord is bij de dienstdoende havenmeester bekend.
Datum : 13-11-2010

Wist u dat u als Kreupellid gratis gebruik kunt maken van de afzuiginstallatie voor de vuilwatertank bij de Stichting haven?

Datum : 13-11-2010

Wist u dat u de Kreupelwimpel kunt kopen bij de Havenmeester?

Datum : 13-11-2010

Wist u dat u als ligplaatshouder van de watersportvereniging de Kreupel gratis gebruik kunt maken voor een ligplaats in de Natuurhaven De Kreupel. Dit als u kunt aantonen dat u lid bent van de Kreupel d.m.v. de Kreupelwimpel en uw registratiekaart van de Ned. watersportverbond. U moet alleen de toeristenbelasting betalen.

Datum : 13-11-2010

Wist u dat de vuilcontainers alleen bedoeld zijn voor huisvuil en niet voor uw oude bootkussens of ander onhandelbaar "grof" vuil. Wij verzoeken u zelf uw grof vuil af te voeren bij een speciaal vuilstortplaats in uw gemeente.