Zeilinstructie Jeugd

 

WSV De Kreupel Zomerzeilschool 2024

In de zomervakantie organiseren wij in week 30 en 31 zeilinstructie voor de jeugd van 8-14 jaar. Er wordt les gegeven in de Optimist en Splash. De vereniging heeft 8 optimisten en 4 Splashes ter beschikking, maar als je zelf een Optimist of Splash hebt mag je die ook gebruiken.
De lessen zijn ma/vr van 9.00 – 12.30 uur en van 13.30 -17.00 uur. Tijdens deze week krijgt de cursist 17,5 uur (5 dagen x 3,5 uur) zeilinstructie, zowel theorie als praktijk. Tijdens de zeilinstructie wordt er een vordering staat bijgehouden en het eind van de week zal worden afgesloten met een zeiltest. Als je slaagt krijg je een CWO diploma. Er zijn drie diploma’s ; CWO 1(beginner) CWO2 (gevorderde) CWO3 ( voor de echte crack).

Alle cursisten moeten in het bezit zijn van een A en B zwemdiploma, waterschoenen en een regenjack. De vereniging heeft zwemvesten beschikbaar.
De kosten voor een week zomerzeilschool zijn € 125,- voor lesgeld en diplomakosten en € 35,- voor huur Optimist, € 80,- voor huur Splash.

Opgeven kan (alleen) door dit formulier volledig in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 WSV De Kreupel Splash-groep 2024

Van begin April tot half Oktober wordt er op woensdagavond instructie gegeven in de Splash. Onder leiding van een ervaren instructeur wordt het (wedstrijd) zeilen in de Splash geleerd. De vereniging heeft 5 Splashes ter beschikking, maar met je eigen Splash / Laser meevaren kan ook. Ben je geïnteresseerd kom woensdagavond (v.a. 17.30) een keer kijken.

Voor meer info stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven kan (alleen) door dit formulier volledig in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle cursisten moeten in het bezit zijn van een A en B zwemdiploma, wij adviseren om een wetsuit of droogpak, zeilhandschoenen en waterschoenen te dragen. De vereniging heeft zwemvesten beschikbaar.

De kosten voor deze zeilinstructie zijn € 145,- voor lesgeld en € 80,- voor huur Splash.